Energi er en stor og vigtig del af din hverdag

Hvem siger, at undervisning i naturfag, fysik og kemi skal være kedelig? Og hvem siger, at undervisningen skal foregå i klasseværelset?


Ørsted arbejder sammen med nogle spændende museer, LEGOLAND® og Experimentarium om at tilbyde dig og dine klassekammerater muligheden for at få det sjovt med energi. Vi ved, hvor spændende energiens forunderlige verden er, og det vil vi gerne dele med dig gennem en anderledes undervisning, hvor du selv skal være aktiv.

Find inspiration

Er du elev i folkeskolen eller på en ungdomsuddannelse? Så find inspiration her på sitet til en aktiv og anderledes undervisning, og lad din lærer se med. Der er noget for alle klassetrin.

Besøg Ørsted Wind Power

Tre gange om året åbner Ørsted Wind Power dørene op for at elever kan komme ind og lære omkring vindkraft og de havvindmølleparker vi bygger rundt omkring i verden.

Besøg et kraftværk

Kunne du tænke dig at opleve et kraftværk indefra? Du og din klasse har mulighed for at komme med ind på nogle af landets største kraftværker og både se og høre om, hvordan vi producerer energi.

Tag din lærer med på en skoleudflugt

Tag din lærer under armen og besøg et af de steder i landet, der tilbyder en sjov og anderledes undervisning om energi til dig og klassekammeraterne. Der er mange muligheder for at blive klogere på energi både inde og uden for klasseværelset med sjove og anderledes opgaver og eksperimenter. 

Lær mere om Ørsted

Du tænker måske ikke så meget over det, men energi er en stor og vigtig del af din hverdag.
Du bruger energi til mange formål: Både hjemme hos dig selv, i skolen, til transport og til din fritid.
Men energiproduktion har konsekvenser for miljøet.